menu
  • Al 29 jaar groots in vuurwerk
  • De beste aanbiedingen
  • Eigen import
  • Experience center met films en info
Product toegevoegd !

Helaas, niet voldoende voorraad!

Helaas, niet voldoende voorraad!

Helaas, niet voldoende voorraad!

Siervuurwerk Breda


Ben jij op zoek naar siervuurwerk in de buurt van Breda? Siervuurwerk van de hoogste kwaliteit koop je bij Bart Poppelaars vuurwerk! Siervuurwerk is de meest populaire soort vuurwerk. Van fonteinen tot siercakes en cakeboxen, wij hebben voor elk budget een keuze uit siervuurwerk. Wij hebben een uitgebreid assortiment waaiercakes, siercakes en knalcakes om het nieuwe jaar knallend in te luiden! Wil jij de koning van de straat zijn? Kies uit één van onze cakeboxen of connected boxen voor een spectaculaire show! Op zoek naar siervuurwerk voor een klein prijsje? Maak dan je keuze uit één van onze fonteinen of pakketten. Plaats hier jouw bestelling en ben verzekerd van een knallende jaarwisseling!

70 artikelen
Sorteer
Special #4 uitverkocht
 
Special #5
109,95
Sale
Special #6
109,95
Sale
Eye Rainbow
9,95 5,75
Sale
Cloudy Supreme
30,00 19,95
Sale
Big Antaria
30,00 19,95
Sale
Sharp Scratch
30,00 19,95
Imaginator *UITVERKOCHT*
 
MEGA BOX Dutch Protocol
460,00 397,50
Sale
Tactical Mind
109,95
Sale
The Admiral
39,95
Sale
Mini Cuckoo
12,95
Sale
Silver Conic
14,95
Sale
Amigo
19,95
Sale
VR World
22,00 14,95
Sale
Boa Constrictor *UITVERKOCHT*
 
Speedwire
36,50
Sale
Maze Runner
14,95
Sale
VOLT! The Strobe
80,00 68,50
Sale
Need 4 Speed
149,95
Sale
I Am Willow *UITVERKOCHT*
 
Foxy
21,50
Pulp Fiction
39,95
Sale
Color Vegas
26,50
Sale
Philopater
92,50
Sale
Legends Booze Brothers
160,00 129,50
Sale
Barbed Wire
29,95
Sale
VOLT! Speedtrap
175,00 145,00
Sale
 

Siervuurwerk is de meest populaire soort vuurwerk. Wij hebben een groot aanbod, van fonteinen tot siercakes en cakeboxen, voor elk budget. Ons assortiment bestaat uit waaiercakes, siercakes en knalcakes om het nieuwe jaar knallend in te luiden! Word jij de koning van de straat? Ga dan voor onze cakeboxen of connected boxen voor een spectaculaire vuurwerkshow. Eerder op zoek naar siervuurwerk voor een kleine prijs? Kies dan uit één van onze fonteinen of pakketten. 

 

Kwaliteit & veiligheid
Naast siervuurwerk hebben we ook een groot assortiment grond- en knalvuurwerk. Voor elke vuurwerk liefhebber hebben we wat wils. Bij elke aankoop wegen wij goed af of het vuurwerk wel aan de norm voor kwaliteit en veiligheid voldoet. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast leveren wij ook veiligheidsbrillen en aansteeklonten. Veiligheid staat voorop!  Wij adviseren iedereen, jong en oud, afsteker of omstander, om een vuurwerkbril te dragen.  Zo steek je veilig siervuurwerk in Breda af!

 

Siervuurwerk kopen Breda

Bij Bart Poppelaars vuurwerk ben je aan het juist adres voor jouw siervuurwerk. Via onze website kun je ons uitgebreide assortiment siervuurwerk bekijken en bestellen. In Nederland mag enkel op de laatste drie werkdagen voor Oudejaarsavond je vuurwerk ophalen. Dat wil niet zeggen dat je tot die tijd hoeft te wachten met het bestellen van je siervuurwerk. Bij ons kun jij jouw bestelling enkele weken van tevoren alvast plaatsen. Voor vuurwerk hoef je dus helemaal niet meer over de grens naar België. 

 

Bekijk ons assortiment en bestel je favoriete Siervuurwerk direct online en haal het af in onze winkel. Een knallende jaarwisseling begint met siervuurwerk van Bart Poppelaars vuurwerk. Besteed je meer dan € 50 euro aan vuurwerk bij Bart Poppelaars vuurwerk dan krijg je er gratis vuurwerk bij! Heb je vragen over ons vuurwerk aanbod? Onze medewerkers staan voor jouw klaar om al je vragen te beantwoorden en je advies op maat te geven bij het kopen van siervuurwerk. Neem direct contact op!