menu
  • Al 29 jaar groots in vuurwerk
  • De beste aanbiedingen
  • Eigen import
  • Experience center met films en info
Product toegevoegd !

Helaas, niet voldoende voorraad!

Helaas, niet voldoende voorraad!

Helaas, niet voldoende voorraad!

Vuurwerk Cakes kopen in Breda

De vuurwerk cakes van Bart Poppelaars: hét perfecte vuurwerk om het nieuwe jaar knallend in te luiden. Waaiercakes, fluitcakes en knalcakes zijn sierpotten met luchteffecten. Elke buis schiet een prachtig boeket in de lucht met verschillende kleuren en uitwerkingen. Ze worden gevuld tot een maximumgewicht van 500 gram kruit. Hoe meer kruit, hoe groter de effecten!

30 artikelen
Sorteer
Eye Rainbow
9,95 5,75
Sale
Cloudy Supreme
30,00 19,95
Sale
Big Antaria
30,00 19,95
Sale
Sharp Scratch
30,00 19,95
Imaginator *UITVERKOCHT*
 
The Admiral
39,95
Sale
VR World
22,00 14,95
Sale
Boa Constrictor *UITVERKOCHT*
 
Speedwire
36,50
Sale
Maze Runner
14,95
Sale
I Am Willow *UITVERKOCHT*
 
Foxy
21,50
Pulp Fiction
39,95
Sale
Color Vegas
26,50
Sale
Barbed Wire
29,95
Sale
Color Manics
24,95
Sale
 

Een cake maakt verschillende effecten in de lucht waardoor het af en toe lijkt op een professionele vuurwerkshow. De vuurwerk cakes uit Breda worden steeds bekender onder de consumenten.  Een vuurwerk cake bestaat uit een aantal kartonnen buizen die met elkaar in verbinding staan. Om en om worden er verschillende effectladingen gelanceerd. Dit zorgt voor een waar spektakel in de lucht!

 

Soorten vuurwerk cakes

Cakes worden met de jaren steeds populairder in Breda. Er verschijnen hierdoor steeds meer verschillende soorten vuurwerk cakes op de markt. De effectladingen worden op verschillende manieren gelanceerd, in de volgende vormen:

  • V-vorm cake; schiet zijn effectladingen naar links en rechts.
  • Z-Vorm cake; verplaatst zijn effectladingen langzaam van links naar rechts.
  • W-vorm cake; schiet zijn effectladingen links, rechts en omhoog.
  • F-vorm cake; ook wel waaiercake genoemd, schiet zijn effectladingen in de vorm van een waaier.

 

Siervuurwerk van goede kwaliteit

Geniet van oud en nieuw met het siervuurwerk van Bart Poppelaars vuurwerk uit Breda, creëer jouw eigen vuurwerkshow en wordt de koning van de straat. Bestel direct jouw vuurwerk cakes online en ga knallend het nieuwe jaar in.

 

Bart Poppelaars Vuurwerk verkoopt onder andere waaiercakes, fluitcakes, budget-cakes, cakeboxen en knalcakes. Schiet een prachtig boeket aan effectladingen de lucht in en geniet van verschillende vormen en kleuren.  De vuurwerk cakes uit Breda mogen maximaal 500 gram kruit bevatten volgens de regelgeving in Nederland. Hoe meer kruit in jouw cake, hoe groter en mooier de effecten zijn. Door het grote assortiment van Bart Poppelaars Vuurwerk Breda is er voor ieder wat wils.

 

Bart Poppelaars vuurwerk Breda

Bart Poppelaars vuurwerk is jouw vuurwerkspecialist in Breda! Wij hebben een breed aanbod aan vuurwerk voor jong en oud. Wil je gaan voor grond- en knalvuurwerk of juist siervuurwerk, alles is mogelijk bij Bart Poppelaars vuurwerk. Heb jij een vraag over ons vuurwerk aanbod? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Breda.