menu
  • Al 29 jaar groots in vuurwerk
  • De beste aanbiedingen
  • Eigen import
  • Experience center met films en info
Product toegevoegd !

Helaas, niet voldoende voorraad!

Helaas, niet voldoende voorraad!

Helaas, niet voldoende voorraad!

27 artikelen
Sorteer
Special #4 uitverkocht
 
Special #5
109,95
Sale
Special #6
109,95
Sale
MEGA BOX Dutch Protocol
460,00 397,50
Sale
Tactical Mind
109,95
Sale
VOLT! The Strobe
80,00 68,50
Sale
Need 4 Speed
149,95
Sale
Philopater
92,50
Sale
Legends Booze Brothers
160,00 129,50
Sale
VOLT! Speedtrap
175,00 145,00
Sale
 
 

Siervuurwerk is de meest populaire soort vuurwerk. Wij hebben een groot aanbod, van fonteinen tot siercakes en cakeboxen, voor elk budget. Ons assortiment bestaat uit waaiercakes, siercakes en knalcakes om het nieuwe jaar knallend in te luiden! Word jij de koning van de straat? Ga dan voor onze cakeboxen of connected boxen voor een spectaculaire vuurwerkshow. Eerder op zoek naar siervuurwerk voor een kleine prijs? Kies dan uit één van onze fonteinen of pakketten. 

 

Kwaliteit & veiligheid
Naast siervuurwerk hebben we ook een groot assortiment grond- en knalvuurwerk. Voor elke vuurwerk liefhebber hebben we wat wils. Bij elke aankoop wegen wij goed af of het vuurwerk wel aan de norm voor kwaliteit en veiligheid voldoet. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast leveren wij ook veiligheidsbrillen en aansteeklonten. Veiligheid staat voorop!  Wij adviseren iedereen, jong en oud, afsteker of omstander, om een vuurwerkbril te dragen.  Zo steek je veilig siervuurwerk in Breda af!

 

Siervuurwerk kopen Breda

Bij Bart Poppelaars vuurwerk ben je aan het juist adres voor jouw siervuurwerk. Via onze website kun je ons uitgebreide assortiment siervuurwerk bekijken en bestellen. In Nederland mag enkel op de laatste drie werkdagen voor Oudejaarsavond je vuurwerk ophalen. Dat wil niet zeggen dat je tot die tijd hoeft te wachten met het bestellen van je siervuurwerk. Bij ons kun jij jouw bestelling enkele weken van tevoren alvast plaatsen. Voor vuurwerk hoef je dus helemaal niet meer over de grens naar België. 

 

Bekijk ons assortiment en bestel je favoriete Siervuurwerk direct online en haal het af in onze winkel. Een knallende jaarwisseling begint met siervuurwerk van Bart Poppelaars vuurwerk. Besteed je meer dan € 50 euro aan vuurwerk bij Bart Poppelaars vuurwerk dan krijg je er gratis vuurwerk bij! Heb je vragen over ons vuurwerk aanbod? Onze medewerkers staan voor jouw klaar om al je vragen te beantwoorden en je advies op maat te geven bij het kopen van siervuurwerk. Neem direct contact op!